ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ
 
ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση
Αναζήτηση
 
 

Αποτελέσματα Αναζήτησης
 
Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Πρόσφατα Θέματα
Πλοήγηση
 Πόρταλ
 Ευρετήριο
 Κατάλογος Μελών
 Προφίλ
 Συχνές Ερωτήσεις
 Αναζήτηση
Δημόσια συζήτηση
Affiliates
free forum


 

 90 ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΠΕΙΝΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ-ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ-ΑΙΤΟΥΝ

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Admin
Admin



Αριθμός μηνυμάτων : 238
Join date : 27/04/2009
Ηλικία : 70
Τόπος : Παλλήνη-Αν. Αττικής

90 ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΠΕΙΝΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ-ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ-ΑΙΤΟΥΝ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: 90 ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΠΕΙΝΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ-ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ-ΑΙΤΟΥΝ   90 ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΠΕΙΝΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ-ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ-ΑΙΤΟΥΝ Icon_minitimeΤετ Μάης 13, 2009 9:20 pm

13-5-2009

Η ανάλγητη συμπεριφορά της κυβέρνησης στο κεντρικό πολιτικό πρόβλημα πού αποκαλύπτει η Απεργία Πείνας και στην πρωτοβουλία της Κοινωνίας των πολιτών καθώς και η πλήρης σιωπή των ΜΜΕ, σε συνδυασμό με ακραία πλέον πολιτικά φαινόμενα, όπως το πρόσφατο, αντιδ


Πριν έξι περίπου εβδομάδες, μέλη της Κοινωνίας των πολιτών στην Ελλάδα, υπέγραψαν και δημοσίευσαν την Έκκληση για Πανεθνική Συνδιάσκεψη.(ΒΛ. http://www.stopcartel.org/gr/pdf/national_m.pdf)Σκοπός, μέσα από Δημοκρατικές διαδικασίες να γίνει ουσιαστικάεπανίδρυση του Ελληνικού κράτους, με συμμετοχή όλων των πολιτών. Την Έκκληση αυτή, στο διαρρεύσαν διάστημα υπέγραψαν πάνω από δυόμιση χιλιάδες πολίτες και μέλη της κοινωνίας των Πολιτών παρά την αποσιώπηση της σχετικής πληροφόρησης από τα ελεγχόμενα μαζικά μέσα ενημέρωσης.

Η ίδια μέθοδος σιωπής, εφαρμόζεται εδώ και τρεις μήνες για την πολιτική απεργία πείνας κατά των καρτέλ, των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων της χώρας, πού πραγματοποιεί έξω από την Επιτροπή Ανταγωνισμού, το ιδρυτικό μέλος τού STOPCARTEL, ο μικρομεσαίος Θεόδωρος Τενέζος, με τρία συγκεκριμένα νόμιμα αιτήματα:

1. Ξεσκέπασμα, με πλήρη έρευνα της καταγγελίας του, τού Ελληνικού καρτέλ χάλυβα, δηλαδή αρχή εξάρθρωσης όλων των καρτέλ των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων της χώρας.

2. Αλλαγή της Επιτροπής Ανταγωνισμού και εκλογή της από τη Βουλή, δηλαδή έλεγχος της από την πολιτική εξουσία.

3. Προστασία των πολιτών πού καταγγέλλουν τα καρτέλ από τα αντίποινα πού δέχονται, δηλαδή μέτρο ενθάρρυνσης συμμετοχής των πολιτών στον αγώνα εξάρθρωσης των καρτέλ.

Η ανάλγητη συμπεριφορά της κυβέρνησης στο κεντρικό πολιτικό πρόβλημα πού αποκαλύπτει η Απεργία Πείνας και στην πρωτοβουλία της Κοινωνίας των πολιτών καθώς και η πλήρης σιωπή των ΜΜΕ, σε συνδυασμό με ακραία πλέον πολιτικά φαινόμενα, όπως το πρόσφατο, αντιδημοκρατικό "σφράγισμα" της Βουλής και η ατιμωρησία πολιτικών για τη συμμετοχή τους σε οικονομικά σκάνδαλα, κάνουν την ανάγκη επανίδρυσης του κράτους άμεση και επιτακτική.

Εμείς, σαν ενεργοί πολίτες, θεωρούμε ότι αυτή πρέπει να γίνει με διαφανείς δημοκρατικές διαδικασίες μαζικής συμμετοχής όλων των μελών της κοινωνίας, χωρίς καμιά εξαίρεση.

Με το κείμενο το οποίο ακολουθεί ο Απεργός Πείνας Θεόδωρος Τενέζος εκφράζει πρός τούς πολιτικούς τίς σκέψεις του γιά το νόημα και το περιεχόμενο τής Έκκλησης σε Πανεθνική Συνδιάσκεψη και τίς δημοσιοποιεί,συμβάλοντας έτσι στόν δημόσιο διάλογο
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
https://econews.forumgreek.com
 
90 ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΠΕΙΝΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ-ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ-ΑΙΤΟΥΝ
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Απεργία πείνας επαγγελματια θ. Τενέζου
» ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΕΡΓΟ ΠΕΙΝΑΣ Θ.ΤΕΝΕΖΟ
» ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ: ΛΥΣΕΙΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ :: NEWS PORTAL-
Μετάβαση σε: