ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ
 
ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση
Αναζήτηση
 
 

Αποτελέσματα Αναζήτησης
 
Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Πρόσφατα Θέματα
Πλοήγηση
 Πόρταλ
 Ευρετήριο
 Κατάλογος Μελών
 Προφίλ
 Συχνές Ερωτήσεις
 Αναζήτηση
Δημόσια συζήτηση
Affiliates
free forum


 

 Γιατί αλλάζει στάση ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Admin
Admin



Αριθμός μηνυμάτων : 238
Join date : 27/04/2009
Ηλικία : 70
Τόπος : Παλλήνη-Αν. Αττικής

Γιατί αλλάζει στάση ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Γιατί αλλάζει στάση ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας   Γιατί αλλάζει στάση ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας Icon_minitimeΚυρ Δεκ 06, 2009 5:21 am

Γιατί αλλάζει στάση ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας σχετικά με τη γρίπη των χοίρων?
Όπως ενημερώθηκα, ο ΠΟΥ για "αδιευκρίνιστους" ακόμη λόγους -μιας και δεν με πείθουν τα επιχειρήματα που αναφέρει- άλλαξε την μέχρι τώρα τακτική του και απολογείται για τον τεράστιο θόρυβο που προκάλεσε. Όπως θα διαβάσετε παρακάτω "διαπίστωσαν" αφ' ενός πως η γρίπη είναι ελαφριάς μορφής και αφ' ετέρου πως υπάρχουν εμπλοκές γιατρών με φαρμακοβιομηχανίες!




Αν και η είδηση αυτή θα έπρεπε να δώσει σήμα λήξης για τους εμβολιασμούς και να "χαρούμε" έχω τη βάσιμη υποψία πως πιθανόν πιέστηκε να κάνει πίσω για να "περισώσει" το γόητρο του, εν όψει των δικαστικών αγώνων και τη συνεχιζόμενη εναλλακτική ενημέρωση...



Ας μην ξεχνάμε -έγινα κουραστική να το επαναλαμβάνω- το International Health Rgulations του ΠΟΥ, όπου ο ίδιος ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας δεσμεύει τις χώρες μέλη (194 συνολικά συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας) να έχουν συμβόλαια με φαρμακευτικές εταιρίες ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ!... Οπότε το να μιλούν για "γιατρούς" που έχουν δεσμούς με φαρμακευτικές, ενώ ο ίδιος ο ΠΟΥ καλεί αντιπροσώπους των φαρμακευτικών στην Επιτροπή του που αποφασίζει για τους εμβολιασμούς, που στη συνέχεια τους επιβάλει σε 194 χώρες... είναι τουλάχιστον αστεία ως κατηγορία...





Ωστόσο ο ΠΟΥ ένιψε τας χείρας του...


Πολύ θα ήθελα να δω τώρα τις δηλώσεις των δημοσίως "εμβολιασθέντων" (με τί άραγε?)Υπουργών Υγείας της χώρας μας, όπως και των υπόλοιπων καρεκλοκένταυρων, που σώνει και καλά επιμένουν να εμβολιάσουν τον πληθυσμό... Επίσης πολύ θα ήθελα να δω την επόμενη δήλωση της επιτρόπου Υγείας που μέχρι σήμερα υπηρετούσε με σθένος την εμβολιαστική γραμμή... Ο ΠΟΥ έριξε το μπαλάκι στους γιατρούς "που τα παίρνουν"... οι υπόλοιποι "αρμόδιοι" σε ποιόν θα τα φορτώσουν? Και αλήθεια ποιός θα αποζημιώσει τις χώρες που ξόδεψαν τόσα εκατομμύρια άσκοπα?




Το δημοσίευμα:







Σε μια άνευ προηγουμένου ανακοίνωσή του, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, απολογείται, για τον υπερβολικό θόρυβο γύρω από τη γρίπη των χοίρων (νέα γρίπη Η1Ν1).



Συγκεκριμένα λέει τα άκρως σημαντικά και μάλλον καθησυχαστικά:



Ο Π.Ο.Υ. έχει αξιολογήσει συστηματικά τις επιπτώσεις της τρέχουσας πανδημία γρίπης ως μέτρια. Ο Π.Ο.Υ. υπενθύμισε με συνέπεια στην ιατρική κοινότητα, δημόσια, και μέσω των μέσων ενημέρωσης, ότι η εμπειρία από τη συντριπτική πλειοψηφία των ασθενών δείχνει ότι περνούν ήπια γριππώδη συνδρομή και ανακτούν πλήρως μέσα σε μια εβδομάδα, έστω και αν δεν λάβουν καμιά μορφή ιατρικής περίθαλψης. Ο Π.Ο.Υ. πάγια συνιστά την αποφυγή τυχόν περιορισμών σε ταξίδια ή το εμπόριο. Αν και η εξέλιξη των ιών της γρίπης είναι εμφανώς απρόβλεπτη, εκφράζεται η ελπίδα ότι αυτή η μέτρια επίδραση θα συνεχιστεί καθ όλη τη διάρκεια της πανδημίας.



Στα Αγγλικά:

WHO has consistently assessed the impact of the current influenza pandemic as moderate. WHO has consistently reminded the medical community, public, and media that the overwhelming majority of patients experience mild influenza-like illness and recover fully within a week, even without any form of medical treatment. WHO has consistently advised against any restrictions on travel or trade. Although influenza viruses are notoriously unpredictable, it is hoped that this moderate impact will continue throughout the duration of the pandemic.




Επίσης, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, απολογείται για τους δεσμούς γιατρών και φαρμακευτικής βιομηχανίας (!!!)



Είναι η ανακοίνωση ν.19 και μπορείτε να τη δείτε ολόκληρη, εδώ

Αναρτήθηκε από taxalia

------~----~----~----~------~----~------~--~---
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
https://econews.forumgreek.com
 
Γιατί αλλάζει στάση ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Επιπτώσεις που έχουν επί της ανθρώπινης Υγείας και του Περιβάλλοντος
» Αλλάζει ο διοικητικός και εκλογικός χάρτης της χώρας

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ :: NEWS PORTAL-
Μετάβαση σε: