ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ
 
ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση
Αναζήτηση
 
 

Αποτελέσματα Αναζήτησης
 
Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Πρόσφατα Θέματα
Πλοήγηση
 Πόρταλ
 Ευρετήριο
 Κατάλογος Μελών
 Προφίλ
 Συχνές Ερωτήσεις
 Αναζήτηση
Δημόσια συζήτηση
Affiliates
free forum


 

 Επίσχεση εργασίας στο δάσος Δαδιάς

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Admin
Admin



Αριθμός μηνυμάτων : 238
Join date : 27/04/2009
Ηλικία : 70
Τόπος : Παλλήνη-Αν. Αττικής

Επίσχεση εργασίας στο δάσος Δαδιάς  Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Επίσχεση εργασίας στο δάσος Δαδιάς    Επίσχεση εργασίας στο δάσος Δαδιάς  Icon_minitimeΠεμ Αυγ 19, 2010 3:43 pm


Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010
Το εθνικό Απάρκο της Δαδιάς, τείνει να καταλήξει σε ένα πάρκο άνευ ουσίας για τους επισκέπτες που καθημερινά το επισκέπτονται αλλά δεν βρίσκουν τις ανάλογες υπηρεσίες για την ενημέρωση και ξενάγησή τους. Οι τρείς από τους τέσσερις εργαζόμενους βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας , ενώ τα εξώδικα από τους προμηθευτές είναι συχνό φαινόμενο για τον φορέα διαχείρισης του δάσους της Δαδιάς.
Οι οικολογικές εταιρείες καταγγέλλουν την κατάσταση η οποία μετρά περίπου 2 χρόνια χωρίς να έχουν κατατεθεί χρήματα για τους μισθούς των εργαζομένων και τις εξοφλήσεις των προμηθευτών.
Σύμφωνα με τον κ. Γ. Δεμερίδη, Πρόεδρο του Φορέα Διαχείρισης Δάσους Δαδιάς, η κατάσταση είναι πολύ άσχημη αφού εδώ και δύο μήνες υπάρχει επίσχεση εργασίας και οι προμηθευτές πλέον είναι πολύ πιεστικοί. Παρά το ότι οι βουλευτές του νομού καταθέτουνε ρωτήσεις στη Βουλή, μέχρι σήμερα καμία ανταπόκριση δεν υπάρχει από την πολιτεία για να καλυφθούν έστω και τα λειτουργία έξοδα του φορέα.
Το πρόβλημα ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2009 όταν και αποκαλύφθηκαν μη επιλέξιμες δαπάνες και αδικαιολόγητες κινήσεις σε λογαριασμούς.
Παρʼ όλο που στάλθηκαν όλα τα δικαιολογητικά στους ελεγκτές δημόσιας διοίκησης, δεν έχει γίνει τίποτα μέχρι σήμερα.
Ο φορέας διαχείρισης, οι εργαζόμενοι και οι προμηθευτές ελπίζουν ότι τον Αύγουστο θα υπάρξει υλοποίηση του τεχνικού προγράμματος για τις κάλυψη ορισμένων χρωστούμενων, ωστόσο μέχρι τότε η εικόνα του δάσους της Δαδιάς έχει αλλάξει και είναι αρνητική όλη τη χώρα αφού επισκέπτες φεύγουν από τον δάσος όχι μόνο ανικανοποίητοι αλλά και αγανακτισμένοι.
Το δάσος της Δαδιάς, που επί χρόνια όλοι οι φορείς και οι πολιτικοί υποστήριζαν ότι είναι ο βασικότερος πλούτος του νομού μας, που μπορεί να βοηθήσει στην ουσιαστική τουριστική ανάπτυξη, φαίνετε τελικά ότι έχει εγκαταλειφτεί απʼ όλους.

Πηγή : Εφημερίδα

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
https://econews.forumgreek.com
 
Επίσχεση εργασίας στο δάσος Δαδιάς
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ :: NEWS PORTAL-
Μετάβαση σε: