ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ
 
ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση
Αναζήτηση
 
 

Αποτελέσματα Αναζήτησης
 
Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Πρόσφατα Θέματα
Πλοήγηση
 Πόρταλ
 Ευρετήριο
 Κατάλογος Μελών
 Προφίλ
 Συχνές Ερωτήσεις
 Αναζήτηση
Δημόσια συζήτηση
Affiliates
free forum


 

 6η Αυγούστου: Μαύρη επέτειος για την ανθρωπότητα

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Admin
Admin



Αριθμός μηνυμάτων : 238
Join date : 27/04/2009
Ηλικία : 70
Τόπος : Παλλήνη-Αν. Αττικής

6η Αυγούστου: Μαύρη επέτειος για την ανθρωπότητα   Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: 6η Αυγούστου: Μαύρη επέτειος για την ανθρωπότητα    6η Αυγούστου: Μαύρη επέτειος για την ανθρωπότητα   Icon_minitimeΤρι Αυγ 10, 2010 5:19 pm




Οι Οικολόγοι Πράσινοι καλούμε όλους τους πολίτες να θυμηθούν τις εκατοντάδες χιλιάδες άμαχων ανθρώπων που έφυγαν από τη ζωή σε μία πολεμική επιχείρηση μαζικής δολοφονίας, στη Χιροσίμα και στη συνέχεια στο Ναγκασάκι. Να θυμηθούν τις ανυπολόγιστες συνέπειες στη ζωή και στην υγεία όσων επέζησαν της καταστροφής και των απογόνων τους, τις ανυπολόγιστες συνέπειες στο περιβάλλον αλλά και στις γεωστρατηγικές ισορροπίες και στην κούρσα πυρηνικών εξοπλισμών που ακολούθησε.
Σήμερα, όπου όλοι συμφωνούν ότι η ανθρωπότητα πρέπει να απελευθερωθεί από Όπλα Μαζικής Καταστροφής, αυτά συνεχίζουν να πολλαπλασιάζονται. Τα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας του Ο.Η.Ε. δεν θεωρούν προτεραιότητά τους τον πυρηνικό αφοπλισμό, παρά αρκούνται σε ευχολόγια για την μη διασπορά της πολεμικής πυρηνικής τεχνολογίας σε κράτη που δεν την διαθέτουν ήδη.
Οι ΗΠΑ, η Ρωσία, η Γαλλία, η Αγγλία, η Κίνα, η Βόρεια Κορέα, η Ινδία, το Πακιστάν, αλλά και το Ισραήλ, είναι πυρηνικές δυνάμεις, είτε αναγνωρισμένες είτε de facto, ενώ πολλές άλλες χώρες επιδιώκουν να αποκτήσουν πυρηνική ενέργεια, η οποία είναι επικίνδυνη όχι μόνο για την ανθρώπινη ύπαρξη, αλλά και για το μέλλον του πλανήτη.
Οι Οικολόγοι Πράσινοι συνυπογράψαμε σήμερα την Έκκληση για Αποπυρηνικοποιημένη Μέση Ανατολή, μια πρωτοβουλία του Αντιπυρηνικού Παρατηρητηρίου της Μεσογείου και της ομπρέλας οργανώσεων MN3 (Mediterrannean No Nuclear Neighbourhood).

Σε ένδειξη μνήμης και διαμαρτυρίας, αύριο, 6 Αυγούστου οι Οικολόγοι Πράσινοι θα φορέσουμε μία ΜΑΥΡΗ ΠΕΝΘΙΜΗ ΚΟΡΔΕΛΑ στο μπράτσο μας. Καλούμε όλους του πολίτες που επιθυμούν έναν κόσμο ελεύθερο από Όπλα Μαζικής Καταστροφής, να πράξουν το ίδιο.


Η Εκτελεστική Γραμματεία των Οικολόγων Πράσινων
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
https://econews.forumgreek.com
 
6η Αυγούστου: Μαύρη επέτειος για την ανθρωπότητα
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ :: NEWS PORTAL-
Μετάβαση σε: